Zwanger worden bij een onvervulde kinderwens

door admin

Voor menige vrouw is het een innig verlangen: ik wil zwanger worden. Eén die voor menigeen vanzelfsprekend lijkt, maar voor velen anderen toch voor uitdagingen zorgt. Veel vrouwen en koppels worstelen met onvruchtbaarheid of ontdekken dat het simpelweg niet wil lukken met zwanger worden. Alles lijkt fysiek in orde, echter kan een directe oorzaak niet worden gegeven. Het eindeloze wachten geeft stress en het uitblijven van een positieve zwangerschapstest zorgt elke maand weer voor een emotionele teleurstelling. Jouw verhaal is uniek en uiterst persoonlijk. Misschien ben je al begin veertig en vraag je je af of jouw kinderwens alsnog kan worden vervuld. Of wacht je nog steeds op een juiste partner om jouw gezin mee te starten. Een Luisterkind afstemming op een onvervulde kinderwens kan dan steun, troost en aanmoediging geven.

Onvervulde kinderwens onderzoeken

Wanneer een zwangerschap uitblijft, wil je ongetwijfeld graag weten waar dit aan ligt. Er kunnen veel redenen zijn waarom het niet lukt om zwanger te worden. Zelfs als er geen fysieke oorzaak te vinden is, kan een onderliggende energetische factor meespelen. Wellicht ligt er nog een stukje waar je voor jezelf aan mag werken, wat eerst aandacht vraagt. Dit kan een onbewuste angst zijn op het moederschap of het willen doorbreken van eerdere patronen. Ook praktische zaken als het verkrijgen van meer financiële zekerheid kan onbedoeld invloed uitoefenen op het vervullen van een kinderwens. Het helpt om dit verlangen te onderzoeken en te bekijken wat nodig is om jouw kinderwens meer vorm te geven.

Bewust ouderschap

Er zijn veel kindjes die met een hoger bewustzijn geboren worden en op zoek zijn naar ouders die op een even hoge trilling leven. Bewust ouderschap vraagt om voldoende zelfreflectie, moed en bereidheid om jouw persoonlijke verhaal te bekijken. Zo kan onderzocht worden wat nog in de weg staat voor het vervullen van jouw kinderwens. Mogelijk zijn er enkele patronen of gewoontes die van generatie op generatie worden doorgegeven en waarin nu een wijziging plaats mag vinden. Voordat een kindje bij jullie komt, kan hier nog wat verwerking liggen.

Bewustwording en healing

Wanneer je al enige tijd probeert, maar je realiseert je ‘zwanger worden lukt niet’, dan is het fijn om meer inzicht te krijgen over het waarom. In een Luisterkind afstemming of aura reading wordt op zielsniveau contact gelegd met jouw verhaal. Kennis over wat er speelt en nodig is, wordt vertaald en op papier gezet. Extra ondersteuning kan met een energetische healing worden behaald. Klik hier voor meer informatie over een afstemming volgens de Luisterkind Methode op een onvervulde kinderwens en bewust ouderschap.

Foto: Pixabay